Hoe installeer ik de Texture Pack?

Download een van de versies van de Knolpower Texture Pack.

Als het gelukt is om de Texture pack te downloaden, moet je eerst je spel afsluiten. Dit moet omdat anders je Texture Pack niet toegevoegd kan worden.

Plaats de gedownloade bestanden in de geopende map van stap 2.

Maak je gebruik van een windows computer, volg dan deze stappen: Op je toetsenbord druk je het “windows” logo in en die houdt in je ingedrukt en vervolgens druk je de letter “r” in. Nu zal er een scherm openen in dat venster vul je dan deze tekst in: “%appdata%/.minecraft/texturepacks”

Heb jij thuis een Apple computer of laptop, volg dan deze stappen: Druk op je toetsenbord de volgende toetsencombinatie in: “SHIFT + COMMAND + G” zodra dit gelukt is, krijg je ook een schermpje wat opent. In dat scherm vul je vervolgens deze tekst in: “Application Support/minecraft/texturepacks/” Ook hiervoor geldt dat je nu naar de map van de Minecraft Texture packs wordt gebracht.

Is alles gelukt, dan kan je Minecraft openen.

Je kan nu gebruik maken van de laatste versie van de Texture pack of als je een nieuwe speler bent kan je ze allemaal eens doorlopen en genieten van alle creaties van Thijs.

Is het je niet gelukt, laat dan een reactie achter waarop je vastloopt. De andere bezoekers zullen je direct helpen.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (62 votes, average: 4,56 out of 5)
Loading…

 

Enzoknol Texture Pack downloaden

Vandaag heeft Enzo een nieuwe Texture pack online gezet. Hij is samen met Wouter vandaag gelanceerd. Er is zelfs een speciale survival map bij gekomen! Je kan hem hieronder downloaden!!

De nieuwste Knolpower texture pack van 11 juli 2017!!!

Texture pack Cool

Survival Map Downloaden!

Oude Knolpower Texture Packs. Alle voorgaande versies staan hieronder vermeld.

Het begon allemaal met een aller eerste versie alweer bijna 3 jaar geleden. Die versie was toen zo populair dat er een vervolg op werd gemaakt door Thijs! Inmiddels zijn we bij versie 7 aanbeland en die is ook weer waanzinnig geworden. De laatste versie is in de onderstaande video te bekijken en lees daarna verder om hem te downloaden en de handleiding te lezen. Op deze pagina kan je alle versies van de Knolpower Texture Pack downloaden. Peace Out!

Stap 1: Download een van de onderstaande versies van de Texture Pack.

Texture Pack versie 1 DOWNLOADEN

Knolpower Texture versie 2 DOWNLOADEN

Texture Pack versie 3 DOWNLOADEN

Knolpower Texture Pack versie 4 DOWNLOADEN

Texture Pack versie 5 DOWNLOADEN

Knolpower Texture Pack versie 6 DOWNLOADEN

Texture Pack versie 7 DOWNLOADEN

Knolpower Texture Pack versie 8 – Minecraft seizoen 3 DOWNLOADEN (8 maart 2017)

De nieuwste Knolpower texture pack 1.4 is gister uitgebracht door Enzo. Bekijk de texture pack hieronder en download hem direct via de link die erbij staat. Alles is Knolpower Rood gemaakt zoals de hartjes, diamond axe. Dit zal niet de allerlaatste texture pack zijn, maar is wel de nieuwste. Je mag altijd over het downloaden een youtube video maken zodat andere ermee geholpen zijn.

Download knolpower texture pack 1.4 Hier

In de onderstaande video wordt de nieuwste Texture pack door Enzo geshowt. Hij speelt hier met versie 1.5 en die kan je hier downloaden.