Enzo Knol Minecraft


In de video’s van EnzoKnol die hij upload om 19 uur wordt door Enzo altijd Minecraft gespeeld. Hij speelt op een speciale Survival Map, wil je ook op deze map spelen dan kan je hem hier downloaden. Ben je nieuw met Enzoknol Minecraft, dat geeft helemaal niks. Als je de onderstaande handleiding volgt moet het je gaan lukken. Mocht dit niet gelukt zijn, laat dan een reactie achter onderaan dit bericht!

EnzoKnol Minecraft Survival Map

Als je het bovenstaande bestand hebt gedownload moet je nog even deze stappen hieronder volgen.

Stap 1: Plaats het gedownloade bestand in de map: “saves” Dit is een map die je in jouw Minecraft installatie op jouw computer of Mac kunt vinden.

Stap 2: Zodra dit gelukt is ga je naar jouw Minecraft profiel. Je moet de Survival map selecteren in jouw profiel en daarna wordt hij pas zichtbaar en kan je hem spelen. Jouw profiel is te vinden op de website van Minecraft zelf.

Enzoknol Minecraft

Als het je gelukt is? Laat dan een berichtje achter hoe je het vind en of je nog wijzigingen zou willen zien in de Survival Map. Wat zou jij willen veranderen in de wereld?

Is het nog niet gelukt om het werkend te krijgen, laat een reactie achter en misschien kunnen de andere bezoekers je helpen met je probleem. Onderaan de pagina kan je een reactie achterlaten. Er zijn nog meer speciale Enzo Minecraft dingen. Wil je hier meer informatie over check dan even de site. Je kan ook nog alle 7 versies van de Knolpower Texture Pack downloaden. Die zullen binnenkort online komen te staan. Uiteraard wil je als echte fan ook in Minecraft eruit zien zoals Enzo dat heeft in Minecraft, dat wordt ook wel een Skin genoemd. Je kan een speciale EnzoKnol skin downloaden. Bekijk deze pagina.

Tip: Kom je er niet uit, laat een reactie achter en de andere fans zullen je vast wel willen helpen! Hieronder staat een handige video van een fan, die precies uitlegt wat je zou moeten doen om het te laten slagen! Peace OUT! #knolpower

Enzoknol server

Enzoknol speelt veel op dezelfde server, als je graag met hem opdezelfde server wilt spelen zoals enzoknol dat doet, dan moet je even deze gegevens bekijken en invoeren. De server is voor iedereen toegankelijk. Er is ook een speciale fan Enzoknol server die kan je ook joinen, hij wordt al veel bezocht en gespeeld er is zelfs een Knolpower logo gemaakt in de wereld.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 votes, average: 4,78 out of 5)
Loading...

Knolpower Texture Pack

Download de nieuwste HIER

enzo knol texture pack


Overzicht
software image
Rating
1star1star1star1star1star
Aantal sterren
3 based on 160 votes
Software naam
Enzo Knol Minecraft server
Operating System
Windows
Software Category
Game
Prijs
EUR 0
Landingspagina

42 Reacties

  1. Op welke console wordt minecraft gespeeld?op pc? Welke versie van minecraft de stort mode?waar ik dan deze surfival kan voor downloaden

  2. Hey enzoknol ik Ben en groote fan van jou ik kijk al je vlogs en ik Zou je eens willen ontmoeten ik woon in Belgie daarom als je nog is in belgie komt dan hoop ik dat ik aan en tickets graak

  3. Enzo ik ben een grote fan ik heb nog niet de MINECRAF P.E jammer maar ik krijg hem van mijn verjaardag 24 april nog iets ik zou je willen ontmoeten ik kijk al je vlogs tip:kijk beter in de chest!

  4. Hoe moet je de map downloaden op mac?
    Normaal gezien als je op een mac de map download komt er een map die je in saves kan zetten maar nu download ik telkens een word-document waarvan ik niet eens de toestemming heb om het te openen. Ik zou graag een antwoord krijgen.

Comments