Knolpower Kleding

#Knolpower is iets moois aan het worden, laten we eerst een stukje van Enzo zijn geschiedenis vertellen. Zoals een eider weet en geen verassing meer is, heet Enzo van zijn achternaam “Knol”. Vroeger toen Enzo nog op school zat werd hij ontzettend gepest met zijn achternaam, de klasgenoten van Enzo vonden het grappig dat hij “Knol” als achternaam had en hij werd er ontzettend door gepest. Dit heeft Enzo de kracht gegeven om zich hier tegen te verzetten en hier boven te staan. EnzoKnol heeft van Knol een heus merk gemaakt: “Knolpower” komt al veelvuldig langs in de youtube video’s van Enzo. Ga naar: Webwinkel

Knolpower is nu ook een kledinglijn geworden, Enzo heeft een van het logo een merk gemaakt. In de speciale webshop van Enzo kun je Knolpower kleding bestellen. Je kan helemaal in de Knolpower outfit gaan lopen, je kan truien, hoodies, crewneck t-shirt en petjes kopen. Verder zijn er nog een aantal accessoires die je kan bestellen.

Knolpower Kleding

Voor Kinderen kan je twee verschillende T-Shirts krijgen. De ene staat op de rechter foto en de andere is degene met Rode mouwen. Beide t-shirt kosten 19,99 euro. Het onderstaande Minecraft t-shirt kost ook 19,99 euro.

EnzoKnol minecraft t-shirtKnolpower CrewneckT-shirt rode mouw KnolpowerT-shirt Knolpower

De speciale Knolpower Crewneck kost 29,99 euro. Deze kleding is nergens anders te verkrijgen dan in de officiële webshop van EnzoKnol. Wil je kleding bestellen dan moet je rekening houden met een laag bedrag aan verzendkosten naar Belgie. Verzendkosten van Knolpower kleding kost: 2,95 euro per bestelling.

De kleding is in elke maat verkrijgbaar, je kan bij je bestelling je maat opgeven. Dus het kan niet misgaan. Voor mannen is het assortiment iets uitgebreider: Je kan voor mannen ook een rode Hoodie krijgen. De pet op de afbeelding hieronder kost 25 euro en de Rode trui kost 35 euro. Heb je een mooie iphone en wil je die voorzien van Knolpower dan kan je een speciaal Knolpower hoesje kopen in de webshop.

knolpower rode trui en knolpower pet

Knolpower Fiets

EnzoKnol heeft in zijn video’s aangekondigd dat hij bezig is om het Knolpower assortiment uit te breiden, hij wil een speciale Knolpower fiets laten maken en deze weggeven bij zijn GiveAway. Houdt de video’s van Enzo in de gaten en zodra hier meer informatie over is zullen wij dat ook plaatsen op de website. Zou jij een Knolpower fiets willen hebben? Laat het ons weten in de reacties!

Knolpower vrouwen kleding

In de webshop kan je ook vrouwen Knolpower kleding aanschaffen, je kan T-shirts, truien en de speciale Crewneck ook voor vrouwen kopen!

Knolpower Texture Pack

Download de nieuwste HIER

enzo knol texture pack


36 Reacties

 1. je bent de beste ter wereld Enzo ik wil heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag van jou een knolpower hoesje voor iphone 4s en een knolpower T-shirt en een knolpower pet gr merel I loveyou ps: als dee dit ziet zeg dan dat ze het mooiste mijsje ter wereld is

 2. Hè toffe youtuber ik ben een hele grote fan van jou en ben een Belg en ik zou graag een kp pet en hoverboarder willen zou ik die kunnen krijgen ? Dikke vette ✌✌️

 3. enzo ik zou het heel leuk vinden als ik een pet van kp krijg ps enzo ik ben met mijn trompet tegen mijn lip op gekomen en nu is mijn lip kapot.

  • Vhrdfrdsftrzerhytrffjiuttf greg van de sporthal in de tuin, wie weet ik zelf. ik heb al wat te doen en dan kom ik af. hln update de clan van mijn klas en ik hou hem vast en zeker geen troepen doneren aan iemand anders die ik ga slapen morgen weer vroeg thuis zijn ze allemaal level, en jonas in een afgesneden handschoen van de sporthal in de tuin gewerkt aan die waterdichte pleister van René heeft het wel betaald. msn ub slaap je bent ook gezakt met René van

 4. ik kijk nog niet zo lang jouw vlog maar nu dus wel en ik vind het echt super grappig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ps:je bent de beste youtuber 🙂

 5. wanneer kan ik de spinner terug bestellen want ik was juist online aan het bestellen en tijdens de betaling was het ineens uitverkocht ben al van 7 juni aan het wachten

  • Kan iemand me helpen ??? Ik heb twee producten besteld in juni en ik heb de bestelling niet gekregen ..! de geld is niet teruggegeven..!!!
   Ik heb besteld voor de verjaardag van mijn zoon..

 6. Hey Enzo Tygo vind je kleding heel tof en fier om het te dragen ik moest je de vele groetjes van Tygo doen tot de volgende bestelling dikke vette peace

Comments