#Knolpower is iets moois aan het worden, laten we eerst een stukje van Enzo zijn geschiedenis vertellen. Zoals een eider weet en geen verassing meer is, heet Enzo van zijn achternaam “Knol”. Vroeger toen Enzo nog op school zat werd hij ontzettend gepest met zijn achternaam, de klasgenoten van Enzo vonden het grappig dat hij “Knol” als achternaam had en hij werd er ontzettend door gepest. Dit heeft Enzo de kracht gegeven om zich hier tegen te verzetten en hier boven te staan. EnzoKnol heeft van Knol een heus merk gemaakt: “Knolpower” komt al veelvuldig langs in de youtube video’s van Enzo. Ga naar: Webwinkel

Knolpower is nu ook een kledinglijn geworden, Enzo heeft een van het logo een merk gemaakt. In de speciale webshop van Enzo kun je Knolpower kleding bestellen. Je kan helemaal in de Knolpower outfit gaan lopen, je kan truien, hoodies, crewneck t-shirt en petjes kopen. Verder zijn er nog een aantal accessoires die je kan bestellen.

Knolpower Kleding

Voor Kinderen kan je twee verschillende T-Shirts krijgen. De ene staat op de rechter foto en de andere is degene met Rode mouwen. Beide t-shirt kosten 19,99 euro. Het onderstaande Minecraft t-shirt kost ook 19,99 euro.

EnzoKnol minecraft t-shirtKnolpower CrewneckT-shirt rode mouw KnolpowerT-shirt Knolpower

De speciale Knolpower Crewneck kost 29,99 euro. Deze kleding is nergens anders te verkrijgen dan in de officiële webshop van EnzoKnol. Wil je kleding bestellen dan moet je rekening houden met een laag bedrag aan verzendkosten naar Belgie. Verzendkosten van Knolpower kleding kost: 2,95 euro per bestelling.

De kleding is in elke maat verkrijgbaar, je kan bij je bestelling je maat opgeven. Dus het kan niet misgaan. Voor mannen is het assortiment iets uitgebreider: Je kan voor mannen ook een rode Hoodie krijgen. De pet op de afbeelding hieronder kost 25 euro en de Rode trui kost 35 euro. Heb je een mooie iphone en wil je die voorzien van Knolpower dan kan je een speciaal Knolpower hoesje kopen in de webshop.

knolpower rode trui en knolpower pet

Knolpower Fiets

EnzoKnol heeft in zijn video’s aangekondigd dat hij bezig is om het Knolpower assortiment uit te breiden, hij wil een speciale Knolpower fiets laten maken en deze weggeven bij zijn GiveAway. Houdt de video’s van Enzo in de gaten en zodra hier meer informatie over is zullen wij dat ook plaatsen op de website. Zou jij een Knolpower fiets willen hebben? Laat het ons weten in de reacties!

Knolpower vrouwen kleding

In de webshop kan je ook vrouwen Knolpower kleding aanschaffen, je kan T-shirts, truien en de speciale Crewneck ook voor vrouwen kopen!