Vandaag heeft Enzo zijn nieuwe boek aangekondigd. Het boek heet het Knolpower Boek het is het eerste officiele Enzo Knol boek. Het boek is online te pre-orderen en nog niet in de boekhandel te koop. Wil je het boek bestellen klik dan HIER

Het nieuwe boek is officieel aangekondigd in de 800 youtube video van Enzo. Ik weet dat er een heleboel fans hierop aan het wachten zijn! Iedereen zou het nieuwe Knolpower boek willen hebben. Het is uiteraard niet zomaar een boek geworden, met lappen tekst en saaie verhalen. Het boek staat boordevol met foto’s, interviews, praktische tips en een EnzoKnol strip. In het boek is Enzo niet vergeten aan wie hij zijn bekendheid te danken heeft en daarom komen zijn fans ook aan het woord! Enzo is ontzettend trots op het resultaat en hoopt dan ook dat iedereen hem bestelt.

Boeklancering

Enzo is zo blij met zijn nieuwe boek dat hij het heel graag met een zijn fans te delen! Wil jij hierbij zijn en kans maken op een van de 300 plekken? Meld je dan aan voor de boeklancering op vrijdag 23 oktober. Voor 15 euro krijg je dan het boek en een meet en greet met Enzo! Je moet hier wel snel bij zijn, omdat er maar 300 plekken beschikbaar zijn. Meld je aan op deze website en maak kan op een van deze plekken!

Op de dag van de boeklancering zal de dag in drie delen opgedeeld worden van anderhalf uur.

  1. 11.00 uur – 12.30 uur
  2. 13.00 uur – 14.30 uur
  3. 15.00 uur – 16.30 uur

Het zal plaatsvinden in de omgeving van Bussum. De exacte locatie zal op de dag van de lancering bekend worden gemaakt aan degene die gewonnen hebben en mogen komen!

Nog enkele belangrijke spelregels staan hieronder: 

Locatie: Het wordt gehouden in de omgeving van Bussum. De exacte locatie krijg je een dag voor de lancering per mail gestuurd. Ook dit om alles veilig te laten verlopen.

Let op: Wil jij bijvoorbeeld met z’n drieën komen, dan moet je aangeven dat je met drie personen wilt komen. Willen jouw ouders meekomen, dan hoeven die geen kaartje te kopen. Vul alle gegevens in van de personen die willen komen en waarvoor betaalt moet worden. Je zal via de mail de benodigde kaartjes ontvangen.

Let op: Heel belangrijk is als je hebt gewonnen dat je jouw ID kaart of een kopie daarvan meeneemt. Je moet kunnen aantonen dat jij de persoon bent die heeft gewonnen, anders moeten wij je helaas teleurstellen.

Knolpower boek bestellen in Belgie

Enzo heeft al op twitter dit bericht geplaatst, maar voor alle Belgische fans het boek kan ook bestelt worden in België en opgestuurd worden. Mocht je wel dichter bij de Nederlandse grens wonen en kans willen maken op een van de 300 plekken om bij de boeklancering te zijn meld je dan aan.

Knolpower Boek