EnzoKnol App

Sinds kort hebben wij een eigen Knolpower App fan app in de Appstore staan. Je kan hem downloaden zodra hij wordt goedgekeurd door Apple. Hij wordt nu gereviewed, zodra wij daar door heen zijn komt de app in de appstore. Houdt de appstore in de gaten en ook deze pagina. Wil je vast een voorproefje ontvangen, laat het dan weten via dit emailadres: info@enzoknol.be

Wil jij meewerken aan deze website en EnzoKnol App?

Wij zijn op zoek naar fanatieke fans die willen meewerken aan de app en website. Wat wordt er van je verwacht?

  • Je bent een echte fan!
  • Schrijft elke dag een stukje over de vlog van Enzo
  • Je kijkt elke dag de vlogs van Enzo!

Als je dit zou willen, laat het ons dan weten via het email adres: info@enzoknol.be


Knolpower app

Sinds kort heeft Enzoknol zijn eigen app laten maken door Carlo Schaay. Het is een vernieuwde app met allerlei nieuwe functies. Download hem in de appstore en wees de eerste met de nieuwe Knolpower App. Laat in de comments een berichtje achter en laat ons weten wat je van de app vind!

De app is nog wel in ontwikkeling, maar er zitten nu al aardig wat leuke functies in. Je kan in de app contact opnemen als je vragen hebt met Enzo en er staan heel veel antwoorden in de app in de sectie met veelgestelde vragen. De app is ook beschikbaar op android en mocht je dus een android telefoon hebben kan je hem daar ook meteen downloaden. Heb je nog meer vragen over de app of suggesties laat die dan achter onderaan dit bericht.

Druk op de onderstaande knop en je kan meteen de nieuwe

Knolpower App Downloaden