Enzoknol heeft weer een nieuwe Tour aangekondigd! Enzo heeft in de onderstaande video alle regels even uitgelegd. Er zijn een aantal belangrijke regels die absoluut gevolgd moeten worden:

ENZOKNOL TOUR

– Ticket moet online gekocht worden
– Ticket moet aan de deur getoond worden
– Houd je aan de tijdzone!!
– Je krijgt bij je ticket een gratis consumptie en een chipie
– Er is een professionele fotograaf, dus je hoeft niet met je eigen telefoon foto’s te maken. Alle foto’s worden na de meeting online geplaatst.
– Maak je geen zorgen, de Enzo Knol TOUR komt dit jaar 12x naar je toe! Enzo zal elke provincie bezoeken van Nederland. Houdt de website in de gaten of het youtube kanaal!

Koop hier je ticket

Wanneer komt Enzo naar mijn Provincie?

Alle provincies worden aangekondigd dus wees er snel bij, want de eerste ENZO KNOL MEETING vind al zaterdag plaatst. Wil je kaartjes bestellen dat kan helaas niet meer, want de meeting is al uitverkocht!

Zijn er nog dingen ontduidelijk, kijk dan nogmaals de video en misschien dat de video al je vragen zal beantwoorden. Mocht dat niet zo zijn, laat dan een comment achter op de video en misschien dat Enzo antwoord zal geven op jouw vraag!

EnzoKnol komt niet naar Belgie

Jammer genoeg komt Enzo niet naar Belgie dit jaar, wij hopen nog steeds dat het in de nabije toekomst wel mogelijk gaat worden dat Enzo ook naar Belgie komt, maar voorlopig is dit alleen voor fans in Nederland! Maar woon je dicht in de buurt van de Nederlandse grens houdt dan de website en het kanaal in de gaten, want je kan misschien wel naar Eindhoven of Zeeland of Limburg als de EnzoKnol Tour langs komt.