Alleen voor de echte EnzoKnol fans, die ook als een echte enzo door hun Minecraft map willen lopen, Enzoknol Minecraft skin. Wil je als Enzo jouw Minecraft wereld bouwen en zo lekker tijd doorbrengen in je eigen wereld. Check dan onderstaande handleiding en download links. Wil je eerst zien hoe dit eruit ziet, wij kunnen het bijna niet geloven maar sommige mensen zullen vandaag voor het eerst van EnzoKnol horen :P. Die zullen vast nog niet besmet zijn met het #Knolpower virus.

Enzoknol Minecraft skin Downloaden

Wil je eerst de Minecraft Survival Map downloaden, check dan deze pagina.

Er bestaan meerdere versies van de Enzo Knol skin in Minecraft, omdat er meerdere fans zijn die deze voor Enzo hebben gemaakt. Dat zijn allemaal erg mooie versies van de skin, maar dit is de officiële EnzoKnol Minecraft Skin. Deze versie wordt ook altijd ge-update, dus zodra er een nieuwe versie uit komt zal hij op deze pagina terecht komen en kan jij hem als eerste downloaden. Wij spelen nu zelf met de speciale Knolpower Skin, omdat wij die erg mooi vinden.

 EnzoKnol Minecraft Skin Speciale Knolpower EnzoKnol Minecraft Skin 
EnzoKnol Minecraft Skin enzoknol

 

Stap 1: Download de EnzoKnol Minecraft Skin.

EnzoKnol Minecraft Skin of de Speciale Knolpower Minecraft Skin

Stap 2: Voeg de skin toe aan jou Minecraft profiel. Dit kan je doen door op de site van Minecraft naar jouw profielpagina te gaan. Hier moet je dan het gedownloade bestandje uploaden, zodat het terecht komt in jouw profiel. Hierna zou alles moeten werken en kan je gebruik maken van de nieuwste EnzoKnol Minecraft Skin.

 

Tip: Let op welke versie van Minecraft je gebruikt. Als je een oudere versie gebruikt, kan het zo zijn dat je skin niet direct zichtbaar wordt. Dan moet je eerste jouw versie updaten naar de meest recente versie en daarna kan je ook als EnzoKnol aan jou Minecraft wereld bouwen. Ohja als je gebruik maakt van een cracked versie, dan werkt de EnzoKnol Skin mogelijk niet. Kom je er niet uit, laat dan in de reacties weten waar je vastloopt en de overige bezoekers zullen je helpen! #Knolpower