Enzo Knol Minecraft Survival Seizoen 3

Binnenkort zal Enzo weer beginnen met zijn EnzoKnol Minecraft seizoen 3 Youtube video’s. Vorig jaar is seizoen 2 afgelopen en het was echt een waanzinnig populair seizoen en de video’s werden super goed bekeken. Heb je als echte EnzoKnol fan nog niet alles gezien kijk dan snel op de speciale Youtube pagina van Enzo! Heb je de nieuwste Knolpower texture pack nog niet gedownload doe dat dan meteen en download Knolpower Texture pack 7.0! 

Enzo weet dat iedereen weer uitkijkt naar het nieuwe seizoen. Hij zal weer met alle favoriete youtubers van jullie video’s gaan maken, met welke Youtuber moet Enzo video’s gaan maken? laat het in de reacties weten wie jouw favoriete Youtuber is waarmee Enzo video’s moet gaan maken. De korte spell modussen van Minecraft zijn ook ontzettend leuk en spelen ook erg makkelijk weg. Maar de populairste series zijn toch wel de lange afleveringen van Enzo. Wil je op de hoogte blijven van de start van het nieuwe seizoen, laat dan een jouw emailadres achter aan de zijkant van de website.

Enzo moet dit spel spelen?

Wil je dat Enzo ook andere games gaat spelen die jullie veel spelen, laat dan een bericht achter met welke games Enzo een begin moet maken en ook video’s van moet gaan maken. Misschien dat Enzo meeleest en ook daadwerkelijk deze games gaan spelen. Kijk in ieder geval hieronder en klik op de game die hieronder staat en bekijk die eens, misschien vind Enzo die wel leuk!

Wanneer begint EnzoKnol Minecraft seizoen 3?

Zodra het derde seizoen is begonnen zal je hier meer informatie erover kunnen vinden en op de youtube pagina kan je dan alle video’s bekijken en genieten van de nieuwste Enzo video’s! Ben je een echte ENZO FAN meld je dan aan in het venster aan de zijkant! Vergeet je niet aan te melden en blijf op de hoogte van de Enzo TOUR en het nieuwe Minecraft seizoen!

In deze video vertelt Enzo wanneer hij begint met Survival Seizoen 3, dan zal waarschijnlijk ook de nieuwe Knolpower texture pack 8.0 uitkomen zodat Enzo lekker fris kan beginnen met zijn nieuwe Survival Seizoen 3! #knolpower!

Download Minecraft Seizoen 3

Vandaag op Snapchat heeft Enzo aangekondigd dat hij over 2 weken begint met Survival seizoen 3! Dus nog maar twee weken wachten en dan kunnen we weer genieten van minecraft survival seizoen 3!

Minecraft seizoen 3

EnzoKnol Minecraft seizoen 3 begint 1 juli


Vandaag heeft Enzo aangekondigd dat de minecraft Survival Seizoen 3 op 1 juli zal beginnen! Dus dan kunnen we weer genieten van alle Survival afleveringen van Enzo. Hij zal het op een andere manier gaan doen dan de vorige afleveringen, dat zal hij bekend maken tijdens de eerste aflevering.

Nieuwe Knolpower Texture pack voor Minecraft seizoen 3

Op 2 juli is de nieuwste versie van de knolpower texture pack vrijgekomen! Download de nieuwste versie hieronder. De Knolpower texture pack versie 8 zitten een heleboel nieuwe dingen in zoals de nieuwe Knolpower kleding, wil je er meer over weten en hem downloaden klik dan hier!

Knolpower Texture Pack

Download de nieuwste HIER

enzo knol texture pack

16 Reacties

Comments