Sinds enkele maanden speelt Enzo op een nieuw kanaal zijn games. Hij upload om 17:00 uur een game video op zijn tweede kanaal. EnzoKnol2. Hierop zal hij meer en andere games spelen, hij speelt onderandere Fortnite met Quin en met alle bekende andere vrienden van hem. Maar ook met speciale gasten zoals Politieagent Jan Willem, wil je dat filmpje bekijken. Dat heb ik hieronder even neergezet. Het is op deze manier veel duidelijker wat er op de video’s van Enzo zal komen en daarmee zullen de vlogs duidelijker gescheiden zijn van games.

Enzo zal ook nog steeds Clash Royale blijven spelen, maar het draait nu voornamelijk om Fortnite. Maar als je liever wil dat enzo Clash Royale video’s maakt, laat het dan achter in de comments.

Vinden jullie dit leuk als ik dit dagelijks voor jullie doe? Laat dan een berichtje achter in de comments/ reacties hoe je het ook wil noemen :).

Heb je de Knolpower Texture pack al in je Minecraft game geladen? Zo niet kan je hem op deze pagina vinden en downloaden! Ik zou het fijn vinden als iemand speciale voor deze website een video!! wil maken hoe de installatie in zijn werk gaat, Dan plaatst ik die op de speciale Knolpower texture pack pagina.

Wat vinden jullie van de nieuwe layout van de website? Heb de website een nieuwe layout gegeven en hoor graag wat jullie ervan vinden!

#Knolpower en Dikke Vette Peace!

Hieronder een video van Enzo Knol zijn eerste win op Fortnite! Bekijk de video hieronder nogmaals!

ytlogo enzo

Check de 16 uur Enzo Vlog hieronder!

Game Video op EnzoKnol2 17:00 uur

Dit is een andere video, dan wat jullie gewend zijn van ENZO. Helaas geen Minecraft vanavond, maar een Fortnite video met Jan Willem politieagent. Check hem hieronder!

instagram enzo

Alle activiteiten die Enzo vandaag op Instagram heeft geplaatst zijn de volgende. Vandaag was een rustige dag, hij heeft niks op instagram geplaatst. Volg je hem nog niet op Instagram, klik dan op het logo hiernaast.

twitter

Enzo heeft vandaag geen andere dingen op twitter geplaatst, dan de dingen die hierboven al staan vermeld. Hij heeft een tweet geplaatst van de 2 youtube video’s en zijn nieuwe Instagram foto.

Tot morgen en ik hoop dat jullie dit leuk vinden om te lezen! Laat dan een berichtje achter in de comments.