Sinds 16 januari is Enzo begonnen met het maken van een wekelijkse video. Hij is begonnen met Clash Royale, dit is een ontzettend populair spel en er zijn al erg veel youtubers die filmpjes maken over Clash Royale. Speel jij ook Clash Royale? Deze pagina gaat over Enzoknol Clash royale video’s. Volg hier zijn spelervaringen en hoe hij het doet in game. Als je het spel nog niet kent, neem dan een kijkje in de Appstore van je telefoon.

Enzoknol Clash Royale – “Wintoz”

Laatst in een vlog heeft Enzo al gevraagd hoeveel mensen het leuk zouden vinden om filmpjes te bekijken over Clash Royale. Hij heeft al aangekondigd dat hij veel kisten zal gaan openen. In de eerste video, gaat hij al een aantal kisten openen. Heb je vragen over het spel? Laat ze achter in de comments van de video of onder dit bericht. Bekijk hieronder de eerste video van Enzo die Clash Royale #1 speelt. Enzo zit samen met Dee in een Clan, deze heet Knollers. Wil je in de gaten houden of er een plekje vrij komt. Bekijk hier de clantag.

Enzoknol clan Clash Roayle “knollers” – Zit nu vol – Clantag

De clan waar Enzo samen met Dee in zit op Clash Royale heet Knollers. Wil je deze clan joinen, dan moet je wel snel zijn. Deze zit namelijk bijna altijd helemaal vol. Heel af en toe komt er een plekje vrij en kan je niet meer joinen.

Clantag: #2UUQJJVL

Met deze clantag kan je de officiële enzoknol clan opzoeken en direct joinen als er een plekje vrij is. Sla deze code goed op in je telefoon en zoek af en toe op deze tag om direct de clan naar voren te brengen. Degene met de hoogste trofeeen in de clan is Sebastian met ruim 4306 cups.

Enzoknol Clash Royale Deck

Wij als echte fans, willen uiteraard gaan spelen met het deck van EnzoKnol. Heb je alle kaarten die Enzoknol ook heeft? Kopieer dan zijn deck en speel net zoals hij in game. Hieronder kan je het deck van Enzo kopieren en direct in je spel kopieren. Als je op de onderstaande link klikt kan je direct het deck van Enzo kopiëren en ermee spelen. Klik op de onderstaande afbeelding en je kan direct spelen met het onderstaande Enzo Knol deck. Hieronder een screenshot van de ingame stats van Enzo. Hij heet in het spel “Wintoz” Dus als je hem wilt volgen kan je zijn tag gebruiken.

Enzoknol tag Clash Royale: #2RVV8LUG9 – Dit is zijn persoonlijke tag, waarmee je hem kan opzoeken in Clash Royale.

 

Enzoknol clash royaleEnzoknol clash royale deck

 

 

EnzoKnol Clash Royale Deck

kopieer direct naar je spel

Enzoknol clash royale deck

 

Speel direct met het EnzoKnol deck in Clash Royale. Kopieer het direct naar je game via deze knop.