Sinds afgelopen week is er een nieuwe reclame met Enzo erin, hij kondigt daar aan dat hij ambassadeur wordt van de blauwe kaart. Dit is een samenwerking met Volkswagen en met de KNVB, dit is de Nederlandse voetbalbond! Enzo gaat weleens bij voetbalwedstrijden van Quin kijken en die komen nog weleens voor in zijn video’s en hij vind het leuk om hem aan te moedigen en hem een steuntje in de rug te geven. Als je jouw afvraagt wat houdt het precies in en je kende natuurlijk de gele en rode kaart al, maar wat doet de blauwe kaart nou?

Hieronder een korte opsomming van wat de blauwe kaart inhoudt en wat je ervoor moet doen om hem te krijgen:

  • De blauwe kaart houdt in dat je een erg sportieve speler bent en erg vriendelijk en sportief hebt gespeeld!

Heb jij tijdens het sporten weleens een kaart gehad van de scheidsrechter? Laat het hieronder in de comments weten!

In de video hieronder legt Enzo het ook nog even uit vanaf ongeveer 8:30 minuten begint de uitleg van de blauwe kaart door Enzo!

Wil je jouw team inschrijven ga dan naar de website van de blauwe kaart: INSCHRIJVEN BLAUWE KAART

Schrijf jouw team in op de website of als jouw team al genomineerd is voor de blauwe kaart, claim dan de kaart op de website. Mocht het team dat jij wil nomineren niet ingeschreven staan, zeg ze dan dat ze zich snel inschrijven en ze maken niet alleen kans op deze prijzen, maar ook op een meet en greet met Enzo!

Prijzen blauwe kaart

  • Meet en greet met EnzoKnol
  • Enzo Knol als supporter bij jouw wedstrijd

Elke week wordt er een nieuwe winnaar bekend gemaakt van de prijzen dus houdt de website in de gaten als je genomineerd bent door je tegenstander!

Check de video hieronder mocht je hem niet gezien hebben met nog meer uitleg!