Enzo Knol Tour

Enzoknol heeft weer een nieuwe Tour aangekondigd! Enzo heeft in de onderstaande video alle regels even uitgelegd. Er zijn een aantal belangrijke regels die absoluut gevolgd moeten worden: Wil je weten wanneer Enzo bij jouw langs komt, meld je dan aan de zijkant even aan en blijf op de hoogte van de Enzo Knol tour!

ENZOKNOL TOUR

 • Ticket moet online gekocht worden
 • Ticket moet aan de deur getoond worden
 • Houd je aan de tijdzone!!
 • Je krijgt bij je ticket een gratis consumptie en een chipie
 • Er is een professionele fotograaf, dus je hoeft niet met je eigen telefoon foto’s te maken. Alle foto’s worden na de meeting online geplaatst.
 • Maak je geen zorgen, de Enzo Knol TOUR komt dit jaar 12x naar je toe! Enzo zal elke provincie bezoeken van Nederland. Houdt de website in de gaten of het youtube kanaal!

Koop hier je ticket

Wanneer komt Enzo naar mijn Provincie?

Alle provincies worden aangekondigd dus wees er snel bij, want de eerste ENZO KNOL MEETING vind al zaterdag plaatst. Wil je kaartjes bestellen dat kan helaas niet meer, want de meeting is al uitverkocht!

Zijn er nog dingen ontduidelijk, kijk dan nogmaals de video en misschien dat de video al je vragen zal beantwoorden. Mocht dat niet zo zijn, laat dan een comment achter op de video en misschien dat Enzo antwoord zal geven op jouw vraag!

EnzoKnol komt niet naar Belgie

Jammer genoeg komt Enzo niet naar Belgie dit jaar, wij hopen nog steeds dat het in de nabije toekomst wel mogelijk gaat worden dat Enzo ook naar Belgie komt, maar voorlopig is dit alleen voor fans in Nederland! Maar woon je dicht in de buurt van de Nederlandse grens houdt dan de website en het kanaal in de gaten, want je kan misschien wel naar Eindhoven of Zeeland of Limburg als de EnzoKnol Tour langs komt.

Eerste EnzoKnol Tour in Amsterdam

Afgelopen week is de eerste EnzoKnol tour geweest in Amsterdam! Het was een super geslaagde dag en er zijn een heleboel fans langs geweest! Zoals je in de vlog kan zien was het echt een top dag en hebben we allemaal genoten ervan! Bekijk de video nog een keer hieronder! De volgende tour zal binnenkort aangekondigd worden! Meld je aan op de website en blijf op de hoogte van de EnzoKnol TOUR!

Enzo Knol Tour Foto’s

Bekijk alle Enzoknol tour foto’s op de speciale foto’s pagina: FOTO’S

Enzoknol tour #2 Eindhoven

De volgende Enzoknol locatie is bekend gemaakt en dat is Eindhoven geworden! Op 5 maart zal de volgende meeting plaats vinden met dezelfde spelregels als de vorige keer! Vanavond om 20:00 uur kan je kaartjes kopen, voor de mensen die in de buurt van de Nederlandse grens wonen kunnen ook gezellig naar Eindhoven komen zaterdag!

Knolpower Meeting – Enzoknol tour #3 Rotterdam

Vandaag heeft Enzo aangekondigd dat de derde knolpower meeting gaat plaatsvinden in Rotterdam komende zaterdag 28 mei. De kaartverkoop gaat ontzettend snel dus je moet er super snel bij zijn vanavond om 20:00 uur zal de kaartverkoop starten en kan je op de website kaarten kopen voor de derde enzoknol tour meeting.

Enzoknol Tour #3 Rotterdam

Afgelopen zaterdag was de derde meeting in Rotterdam! Bekijk de super toffe cadeau’s die Enzo allemaal heeft gehad tijdens de tour!

ENZOKNOL TOUR #4 Nijmegen!

De Enzoknol Tour #4 is uitverkocht! Helaas hij was weer ontzettend snel uitverkocht! Binnen 20 minuten was de tour alweer uitverkocht! Nummer 4 gaat in Nijmegen gehouden worden en voor alle fans die een kaartje hebben kunnen bemachtingen! Ontzettend veel plezier!

Nog even wat info: Hij is aanstaande zondag om 12 uur! Er zijn weer 300 kaarten beschikbaar en die zijn helaas allemaal uitverkocht.

Knolpower Texture Pack

Download de nieuwste HIER

enzo knol texture pack


56 Reacties

 1. Ik hoop dat je ook eens een meeting houd in België
  En sorry dat ik het zeg maar het is percies dat je de Nederlandse fans voortrekt

 2. Waarom komt enzo knol niet naar België???? Ik vind het zot jammer mijn hart breekt ik smeek je het enzo knol kom je echt niet naar België????

 3. hey mijn zoon is helemaal gek van enzo knol en vraagt dus ook elke dag of die al een datum heeft om naar groningen te komen….
  in zijn woorden ik wil er zo graag heen als ik hem zie val ik flauw haha…
  iemand enig idee wanneer die groningen komt? voordat alle tickets weg zijn.

 4. elke dag kijk ik de filmpjes van enzo , ze zijn echt geweldig maar ik zeur al steeds tegen heel mijn familie mag ik naar de meeting en ze zeggen steeds terug tegen me dat ik het mag maar nee hoor we gaan niet,en dan kijken we op de site en zijn alle tickets weg enzo kom a.u.b naar belgié xxx

 5. zoontje van 8 volgt je al 2 jaar en zou zo graag naar een meeting komen, hopelijk snel in belgië. Ik was te laat voor de meeting in eindhoven.. volgende keer meer geluk? Zou hem zoooo blij maken.

 6. ik heb hier eentje die met tranen in de ogen en zo ontgoocheld dat de kaarten in Nijmegen uitverkocht zijn …
  Wanneer is de volgende meeting? Wij komen vanuit België – West-Vlaanderen
  Alvast Bedankt

 7. Hey Enzo en Dee, komen er nog meer meetings?
  Ik wordt gek van mijn zoon en wil graag een keer met hem komen. Ik heb er zelf te weinig aandacht aan besteed voor hem. En weet nu dat hij helemaal kapot van je is. Er zijn zoveel ‘you tubers ‘ zoals hij dat noemt, maar na een paar afleveringen van je gekeken te hebben ben je eigenlijk wel tof! Daarom…..zou ik het geweldig vinden dat hij je een keer kan ontmoeten. Groetjes Heidi Wijnhoven, mama van Jordy

 8. he ,Enzo . mijn kleindochter zou graag jou ontmoeten op een meeting
  dat is een verjaardag cadeau van mij
  kan je mij de plaatsen geven waar wij je kunnen bezoeken

 9. Hallo Enzo, Ik ben Robin, 7 jaar en een ontzettend grote fan van jou…Ik woon in Capelle aan den IJssel. Ik volg al je filmpjes. Wanneer kunnen we een keer Minecraft spelen?

  Groetjes, Robin

 10. Ha Enzo, geef je de kids tijdens je opnames aan wanneer ze je een keer live kunnen ontmoeten, of moeten ze iedere dag de website checken?…groetjes van Nancy (mam Milo en Ties)

Comments