Omdat die jongens zulke leuke video’s maken wilde ik er een artikel over schrijven. Wij EnzoKnol fans houden van Minecraft en hun spelen dat ook op het kanaal. Dus wilde jullie kennis laten maken met het dhd texture pack. Dit is een speciaal texture pack dat door hun gebruikt wordt. In de video die hieronder staat hoe het eruit ziet, dus lijkt het je wel leuk om met dit texture pack te spelen? Download het dan onderaan de pagina.

DHD texture pack downloaden

Wil je het pakket downloaden, klik dan op de knop hieronder. Je download zal dan direct beginnen. Zoals je in de onderstaande video kan zien, hebben ze echt super veel verschillende dingen in het spel zitten. Kende je de dhd texture pack nog niet? Laat dan in de comments weten wat je ervan vindt. Is deze texture pack net zo goed als de nieuwste knolpower texture pack van Enzo?

Download hier de dhd texture pack.

Van de dhd texture pack zijn er al verschillende uitgebracht. De bekendste is de eerste deze wordt versie 1.0 genoemd. Er is ook al een versie 1.1 en 1.3 en zelfs 1.4. Je kan hieronder alle versies downloaden door op het cijfer te klikken van de versie die jij wilt hebben.

Download alle versies van de dhd texture pack hieronder:

Versie dhd texture pack 1.2

dagelijkshaadee texture pack 1.3

dagelijkshaadee texture pack 1.4

Versie dhd texture pack 2.0

Heb jij nog een nieuwere versie, laat het mij dan weten in de comments dan zal ik die plaatsen op de websites. Hiermee zal je andere fans van de dagelijksHaaDee minecraft video’s echt mee helpen!

Nieuwste dhd texture pack?

Ik ben op zoek naar versie 2.0 van de texture pack voor mij Minecraft verzameling. Heb jij deze op de computer staan? Laat het mij dan weten. Ik zal deze dan downloaden van jouw en hier plaatsen, zodat andere gebruikers heb ook kunnen downloaden.

Hoe installeer de texture pack?

Dat is super simpel, wij hebben hier al vaker aandacht aan geschonken. Maar je kan de texture pack plaatsen in de map van je Minecraft spel. Dit is de map waar al je texture packs in staan. Wil je de hele handleiding teruglezen doe dat dan hier.