Na het grote succes van Enzo, is Bumper ook een bekende hond aan het worden. Sinds kort heeft Bumper een eigen twitter account en een eigen Instagram account. Het aantal volgers van Bumper groeit enorm hard en hij is de populairste hond van Nederland. Dee is een echte hondenliefhebber en ze heeft Bumper al haar hele leven, sinds kort is Bumper ook vaker te zien in de vlogs van Enzo en Dee. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij zo ontzettend populair is geworden bij alle volgers van Enzo.

Nu Enzo op vakantie is naar Spanje heeft hij Bumper ook meegenomen, hij is samen met Dee en Quin en Don op vakantie in Spanje. Ze hebben een rit van ongeveer 14 uur gemaakt om er te komen en Bumper heeft het prima gedaan, hij had geen scheetjes gelaten in de auto en ze zijn veilig met Bumper aangekomen in het huis in Spanje. Check alle vlogs van Enzo in Spanje om Bumper te volgen.

Bumper houdt niet van regen, verder vind hij alles goed. Het is een

Bumper Instagram

Bumper heeft een eigen instagram account, waarop allemaal foto’s van hem geplaatst worden en waarop je zijn dagelijkse leven kan volgen :P. Op instagram heet Bumper v. d. Zeeuw, hij heeft de achternaam van Dee gekregen. Wil je bumper volgen ga dan naar zijn Instagram account.

Bumper Twitter

Bumper de hond van Enzo en Dee had al een eigen twitter kanaal waarop hij twitterde, maar de meeste dingen die hij plaatsen kan niemand verstaan. Je kan hem wel volgen, maar dit lijkt erop dat het niet de echte account van bumper is. Dus pas gewoon op wat je allemaal volgt op twitter en instagram.

Bumper hond Enzo en Dee

Voor een ieder die onder een steen heeft geleefd en niet weet wie Bumper is. Hieronder een vlog die helemaal over Bumper gaat. Bumper is de hond van Dee en Quin en natuurlijk ook een beetje van Enzo.